Jump to content


  • $615 raised

    Goal: $300


Updates and Releases


Weatherman
 Share

Recommended Posts

  • 2 weeks later...

  • 3 weeks later...
  • 3 weeks later...

I was seeing some really strange behavior today with icons not loading correctly and intermittent redirects to some strange ajax messages and such. I've just installed the latest minor patch and hope that solves the issue. Things have seemed stable for the last several minutes, but I'll keep an eye on things.

Link to comment
Share on other sites

  • 2 weeks later...
  • 5 months later...

Can't log in through the android app.  It kicked me out yesterday or this morning (not sure).  Now I get "network error".  Have tried on 2 different wifi signals and mobile data. So I don't think it's on my end.  Website on desktop or mobile both seem to work fine. 

Screenshot_20180430-103854.thumb.png.a8e545af5637a769aa5d59d76fd94884.png

 

Link to comment
Share on other sites

59 minutes ago, Cannonballer said:

Can't log in through the android app.  It kicked me out yesterday or this morning (not sure).  Now I get "network error".  Have tried on 2 different wifi signals and mobile data. So I don't think it's on my end.  Website on desktop or mobile both seem to work fine. 

Screenshot_20180430-103854.thumb.png.a8e545af5637a769aa5d59d76fd94884.png

 

Grumble. Confirmed that Tapatalk (the mobile app vendor) is working on a patch to support the latest forum version. We're not the only ones experiencing this problem. Will update when I know more.

Link to comment
Share on other sites

1 hour ago, xwhaler said:

I'm experiencing the exact same thing.

I know what the issue is. I just can't do anything about it. I'm waiting on the mobile app vendor to update their software to work with the latest patch of the forum software. It gives me headaches.

Link to comment
Share on other sites

On 4/30/2018 at 2:37 PM, Weatherman said:

I know what the issue is. I just can't do anything about it. I'm waiting on the mobile app vendor to update their software to work with the latest patch of the forum software. It gives me headaches.

Mobile apps should be working again

Link to comment
Share on other sites

  • 2 months later...
  • 1 month later...
  • 5 months later...
1 hour ago, judgesmails said:

The ski area guides are showing me an error message.  I haven't looked at all of them but Sunday River and Sugarloaf both returned errors.  Not sure if it was triggered by the update or not.  Thanks

Noted. I've changed the styling to the basic default theme until the issue is resolved. Just trying to isolate variables even though it didn't help. I'll restore the styling when the issue is resolved.

Thanks for catching this so quickly!

Link to comment
Share on other sites

13 hours ago, Weatherman said:

Front page is back up. That problem was related to disabling the mobile app support by turning off the Tapatalk extension. Not good.

I'm not sure if the mobile app will keep working. No promises. I have tickets open with both the platform vendor and Tapatalk.

The broken guides were not Tapatalk's fault. But I still can't turn off their App without crashing the site. But everything should be working again.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.